Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB_Sql has a deprecated constructor in /www/doc/www.k-gallery.cz/home/phplib/db_mysql.inc on line 12
Hlavou dolů
Plážové bazénky
Hot Water Beach, Auckland
26.4.2003  - Po ránu jsme nemohli ani dospat, protože od sedmé hodiny ráno už bylo možné dojít na pláž a vyhrabat si v písku bazének s horkou vodou. Chvíli po půl osmé ráno jsme se na pláž vypravili a byli jsme dokonce první. Vybrali jsme si podobné místo jako předchozí den večer a umělohmotnými talířky jsme si vyhrabali bazének. V průvodcích doporučují používat lopaty, protože je voda i písek místy vařící, ale my jsme si nechtěli kupovat lopatu, a tak jsme použili, co dům (stan, auto) dal.

Bazének se poměrně brzy naplnil vodou, ale museli jsme stavět stále vyšší a vyšší hradbu písku kvůli vlnám, které se neustále snažily naši stavbu rozbořit. K vlnám se bohužel brzy přidali ještě další turisti, takže nám šlapali za hlavou a volné místo kolem nás se brzy proměnilo v pláž plnou děr. Komické bylo pozorovat ramenaté chlapy, jak kopou jámu v písku dětskou lopatičkou. Později příchozí turisté se zastavovali u našeho bazénku a nevěřili, že je voda teplá, a tak se pořád ptali a zkoušeli vodu u nás. Dav lidí nás brzy přestal bavit, takže jsme asi po půl hodině boje s pískem, vodou a množstvím lidí pláž opustili (předtím jsme zkoušeli bazének vydražit, ale nějak nebyla ta správná odezva :-))).
Přejeli jsme do Aucklandu na letiště a zjišťovali jsme v kolik hodin musíme být na letišti a potvrzovali jsme letenky. V centru města jsme pak ještě zamluvili hostel na poslední noc a vyřídili jsme maily. Veškerá tahle cestovatelská agenda zabrala poměrně dost času, takže jsme popojeli jen na sever Aucklandu do kempu.


Katka v soukromém bazénku

Dav lidí na pláži

Ohlasy a vzkazy k článku ( Počet příspěvků: 0 )
Článek zobrazen: 2521 x

24.4.2003 
Bay of Plenty a Coromandel
Matamata, Katikati, Thames, Coromandel
 
25.4.2003 
Coromandel
Waieroa Waterworks, Cathedral Cove, Hot Water Beach
 
26.4.2003 
Plážové bazénky
Hot Water Beach, Auckland
 
27.4.2003 
Nejlepší potápění
Warkworth, Goat Island, Whangarei
 
28.4.2003 
Nejznámější záchodky na světě
Whangarei Falls, Kawakawa, Waitangi, Kerikeri
 
29.4.2003 
Damaroně-kauri
Kerikeri, Hokianga, Waipoua Forest
 
30.4.2003 
Poslední den na Zélandě
Matakohe, Auckland
 

k-gallery.cz
hostuje na serveru

K+P AWAY
Čtení pro iPad
Novostavby Online

fotogalerie  |   mapa  |   hlavní stránka  |   obsah  |   odkazy  |   diskuse ©K+P Šebkovi 2003