Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB_Sql has a deprecated constructor in /www/doc/www.k-gallery.cz/home/phplib/db_mysql.inc on line 12
Hlavou dolů
Prázdniny
Palmerston North
17.4.2003  - Následující dva dny jsme nalezli azyl u Katčiny kamarádky Lenky s rodinou. Za odměnu jsme se starali o dva draky-kluky 2.5 a 4.5 roku. Byli jsme na procházce, na klouzačkách, na zmrzlině, testovali jsme houpačky, skládali jsme puzzle a vybarvovali omalovánky. Účastnili jsme se malby velikonočních vajíček. Zkrátka jsme přehodili cestovatelskou výhybku a vyzkoušeli jsme si zase něco jiného. Kromě hlídání kluků jsme si pobyt trochu odpracovali u Lenky na zahradě, testovali jsme taky Lenčinu novou domácí pekárnu a holky probraly všechny drby ze školních lavic.
Když kluci spali, většinou jsme jeli na výlet. První den jsme se byli podívat v Manawatu Gorge - soutěska s řekou, kolem níž se klikatí silnice. Další zastávka byla u elektrárny na větrný pohon, ale bylo poměrně nevlídno a mraky se držely na vrcholcích kopce, takže jsme si nemohli vychutnat výhled ani na kopec, ani z kopce. Cesta k "větrákům" vedla po klikaté šotolině a kolem cesty v údolí rostly neuvěřitelně obrovské stromové kapradiny. Další den jsme taky jezdili na kole (první kilometry pro rok 2003) - ale taky jsme hned píchli (Petr). Katka pro změnu "ulovila" první pád, ale vše je OK.
Bylo nám tam moc příjemně a tak se nám vůbec nechtělo zpátky do cestovatelského shonu, ale čas nečeká a dny našeho pobytu na Zélandu se povážlivě tenčí.


Růžová zahrada v Palmerstonu

Palmy? Ne kapradiny.

Větrná farma

Lenka, kluci a Petr

Ohlasy a vzkazy k článku ( Počet příspěvků: 0 )
Článek zobrazen: 2525 x

15.4.2003 
Trajektem na sever
Picton, Wellington
 
16.4.2003 
Muzeum Te Papa
Wellington
 
17.4.2003 
Prázdniny
Palmerston North
 
19.4.2003 
Art-déco po novozélandsku
Hastings, Napier, Taupo
 
20.4.2003 
Vodní a geotermální podívaná
Taupo, Waikato River, Craters of the Moon, Huka Falls, Tongariro
 
21.4.2003 
Orakei Korako
Mt. Ruapehu, Orakei Korako, Rotorua
 
22.4.2003 
Maoři
Rotorua, Wai-o-tapu, Rainbow Mountain
 

k-gallery.cz
hostuje na serveru

K+P AWAY
Čtení pro iPad
Novostavby Online

fotogalerie  |   mapa  |   hlavní stránka  |   obsah  |   odkazy  |   diskuse ©K+P Šebkovi 2003